2011. szeptember 28., szerda

APC E-15 túlfeszültségbiztos elosztó Eladó! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

APC E-15 Túlfeszültség védelemmel ellátott 5 aljzatos elosztó eladó!
Új bontatlan csomagolásban
220 - 250V
10 A max!
Egy átlagos háztartásban egyetlen villámcsapás is okozhat több százezer forintos kárt az elektronikus berendezésekben, ám mindez párezer forintos berendezésekkel megelőzhető lenne.
A SurgeArrest E15 piszkosfehér színű, félkör alakú, és összesen 5 csatlakozóaljzatot dughatunk bele. Stabil rögzítését, vagy éppen falra szerelését számtalan vájat segíti, a felső a kábelek elvezetésére is használható. Az eszköz - mint neve is erre utal - a névleges hálózati feszültségnél legfeljebb 15 százalékkal magasabb feszültséget enged át magán, ami egyben azt is jelenti, hogy felszerelése esetén minden káros feszültséglökés ellen megvédhetjük a "voltugrálásra" érzékeny készülékeinket. A gyártó 30 000 amperig garantálja eszközeink védelmét.
Az E15-öt az oldalán található nagy fekete gombbal kapcsolhatjuk ki-be. A védelem bekapcsolt állapotát külön LED jelzi. Ha a túlfeszültség-védő áramkör meghibásodik, a LED kialszik, jelezve, hogy a túlfeszültség-szabályozót ki kell cserélni. A fejlett szolgáltatások egyike, hogy a telepítés után azonnali figyelmeztetést kapunk minden olyan problémáról - például hibás földelésről -, melynek következtében a SurgeArrest képtelen lenne megfelelően ellátni védő feladatát.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 12:44
. APC E-15 túlfeszültségbiztos elosztó Eladó! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése