2011. július 26., kedd

BioCo START! kapszula 60db - Jelenlegi ára: 5 119 Ft

BioCo START
 
„ Most már elég, le kell fogynom! Holnaptól diétázom! ”
Ismerősek a mondatok? Hányszor, de hányszor elhatároztuk már, hogy radikálisan változtatunk külsőnkön és „ holnaptól minden más lesz”.
A legtöbb fogyókúrázó többször vágott már bele testet, lelket, akaratot próbára tevő diétába. A kezdeti nagy lelkesedés a legtöbb esetben azonban rövid időn belül elszáll. Nem jön a látványos, gyors eredmény, a sikertelenség pedig kedvünket szegi. Feladjuk, majd ismételten belevágunk, több-kevesebb sikerrel. Pedig lehet hogy testünknek csak némi segítségre lenne szüksége! Félreértés ne essék, „ csodapirulák” csak a mesében léteznek - legalábbis szerintünk! Véleményünk szerint a fotelből tévét nézve, csokoládét majszolva és a csodára várva, az úszógumink helyett csak a pénztárcánk fog apadni. Mi úgy gondoljuk (számos szakemberrel együtt), hogy a jól összeállított diéta nélkülözhetetlen!
Akkor miért szedjünk fogyókúrázóknak ajánlott étrend-kiegészítőt, ha ugyanúgy diétázni kell? Azért, mert ma már léteznek olyan tudományos eredmények, amelyek arra utalnak, hogy bizonyos anyagok szerepet játszhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességében! Az étrend-kiegészítők ezeket az anyagokat koncentrált formában tartalmazhatják, hozzájárulva ezzel a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.
A BioCo START! készítmény megalkotásánál igyekeztünk csokorba gyűjteni ezeket a hatóanyagokat és kifejleszteni egy komplex formulát. Ezért is építettünk a START! -ba zsíranyagcserében résztvevő L-karnitint és zöld tea polifenolt, zsírfelszívódást gátló kitozánt, a szénhidrát-zsíranyagcserében résztvevő HCA-t (Garcinia Cambogia), a zsír és sima (rövid i) izomszövet arányt kedvezően befolyásoló konjugált linolsavat (CLA-t), a szénhidrát-anyagcserében résztvevő krómot (krómos élesztő formában), az anyagcserét befolyásoló pajzsmirigy (rövid i) működésben szerepet játszó jódot (jódtartalmú barna alga formájában), antioxidáns hatású C-vitamint, citrus bioflavonoidokat, továbbá a szervezet működéséhez szükséges kolint, inozitot, niacint, taurint, valamint 3 féle aminosavat.


Jelenlegi ára: 5 119 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 09:28
. BioCo START! kapszula 60db - Jelenlegi ára: 5 119 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése